Buitenzorg Bed & Breakfast

Appartement het Forthuisje is tot nader order gesloten.

Wij hebben 2 appartementen in de tuin achter de fortwachterswoning. Wij verhuren voor minimaal 2 nachten. De appartementen zijn self-catering, u kunt het ontbijt zelf maken. Desgewenst serveren wij een uitgebreid ontbijt in onze romantische tuin of op de kamer, afhankelijk van het weer.

Appartement Forthuisje heeft een woon/slaapgedeelte met een comfortabele bedbank, keukentje en badkamer. Op de vide bevinden zich nog 2 bedden.Er is TV/ houtkachel en extra verwarming. Er is geen centrale verwarming. De badkamer is voorzien van een boiler.

Appartement Kwartier heeft dezelfde faciliteiten met uitzondering van de houtkachel. In dit appartement staan een 2 persoons elektrisch verstelbaar bed.

De appartementen hebben een privéterras en staan geschakeld. Er is veel privacy. Het geheel bevindt zich op Fort benoorden Purmerend en is onderdeel van de Stelling van Amsterdam.

Op korte afstand van Amsterdam, Volendam en Hoorn en Alkmaar. Diverse wandel- en fietsroutes. Gratis gebruik van 3 persoons-kano.

Prijslijst 

€ 90,- op basis van 2 personen.
Elke extra persoon € 25,-
Toeslag voor één nacht € 25,-

Prijs bij verhuur per week op aanvraag
Minimaal 2 nachten

Streekontbijt € 10.00 p.p.p.d.

Fietsverhuur

Meer info via  www.facebook.com/Forthuisje


reserveringen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0650282354

 

Kwadijkerweg 2
1461 DW Zuidoostbeemster
Telefoon 06 50282354